Kızlar bebeğim 46 günlük sezaryenle doğdu . İlk başta hem sütüm gelmedi hem de meme ucum küçük ve kabuklanmıştı hamilelikte o yüzden tutamadı. Hemşireler hemen silikon uç aldırdı eşime sözde özel hastane hemen silikonu dayıyorlar. Silikonu biraz kavradı ama süt gelmedi. Sonra bebeğim sarılık oldu mama başlandı. Biz de sarılığı geçsin diye biberonla mama verdik bol bol mecburen. 5-6 gün sonra benim sütüm geldi ama bu sefer asla tutmadı ne yaptıysak memeye gelince çığlık kıyamet kopuyor. Sarılık meselesi bittikten sonra da biberonu bırakamadık kaşık biberon falan diyeceksiniz ama ben sezaryen dikişlerimden ve mastitten çok çektim annem de besledi o yüzden kaşığa boğazına kaçar diye ikimiz de korktuk. Şimdi sütüm çok olmasa da var sağıp biberonla veriyorum kendisi de silikonla emiyor bazen ama ağzını büyük açmıyor sade ucunu tutuyor silikonun emme refleksi çok yok ağzı küçük. Bu sefer sade ucunu tutunca meme uçlarım hep yara oluyor çok fena ben de silikondansa sağmayı tercih ediyorum bu sefer. 45 günden sonra memeye alışır mı çok üzülüyorum çocuğumla bağ kuramazsam ve sütüm de git gide biterse diye. Eds aldım siparişim geldi onu deneyeceğim işe yarar mı biraz uzun yazdım ama moral ve akıl istiyorum sizlerden