anneezgi Kızlar bı 10 yıldır Instagram kullanıyorum sayısız çekılıse katıldım şart şurt hepsını yaptım ama her ne hıkmetse bana hıc çıkmadı!Size hıc bır şeyler çıktı mı,ınanıyor musunuz çekılıslere merak edıyorum?
CuteBadesMama anneezgi 14 yıldır instagram kullanıyorum hiç bir çekilişe katılmadım. Bir kaç arkadaşım vardı sürekli çekiliş gönderilerine etiketleyen, onlardan kazananlar olmuştu.
Pirasalipuding anneezgi büyük çekilişleri bilmiyorum ama şehrimizdeki takıcılar kuaförler falan yapıyor arada tanıdıklarıma çıkmıştı
betul97_ anneezgi Komşum çok ünlü bir influencerın yılbaşı çekilişine katılmıştı o kadar çok kargo geldi ki bir yılbaşı ağacını göndermemişti😅😅 Bize bile dağıttı öyle çok şey vardı
Serpil09 Evet gerçek ama bn genelde az takipçili fenomen olmayn cekilislere katiliyorum bi ara bi anne paylaşmıştı çekiliş için onun çekilişine katıldım kazandım sonra günü birlik istanbul turu kazandim ve gittim
anneezgi Şaşırdım gerçekten ben herhalde yalan dolan bunlar dıye düşünüyordum meğer ben şanssız mışım😀
goktugeda Saat ve tencere takımı kazandım. Kardeşim ceyizinin yarısını cekilisten kazandı nerdeyse, çantalar takımlar gitar tencere takımları granitler vs