elf68 Araba kullanıyordum ama arkadaşlar şurada 6 aydır falan artık kendim çıkabiliyorum gidiyorum ama sorun şu ki iki araç arasına parkım iyi işlerim hep avmde oluyor daha avm parkını yapamıyorum yani küsme yöntemi mi diyorlar ne o yüzden avm gibi yerlere gitmeye cesaret edemiyorum park yüzünden araba kullanan hanımlar sizin bir öneriniz bir park yönteminiz var mı acaba
bebitonunannesi_ elf68 avm gibi yerlerde daha dikkatli oluyorum geç olsün güç olmasın, dikkatli olup neden yapamayasın
edmom elf68 korkma ama pratik yapmadan avmeye gitme lütfen. Bak şimdi o iki arabanın ortasındaki boşluğun yanına durdun he mi ? Şimdi o park edeceğimiz yere yan durduk yani. Yanımızda dik duruyor park yeri. Arabanın burnunu önüne düşen aranın bitiş çizgisine kadar yanaştır. Arabanın olduğu yerin tam resine direksiyonu tam kır. Kırdın mı ? Az ilerle dikiz aynasından o diğer yandaki arabayı görecez. Gördük mü ? Şimdi direksiyonu tam tersine kır. Kırdın mı ? Yavaş yavaş yanaş. Korkma yanaş. Şimdi tamam iyice yanaştık. Şimdi diyelim ki kurtarmadı arabanın arkası. Hiç panikleme. Tam tersine tekrar tam tur kır direksiyonu bağcım. Az ileri git sonra iki aynandanda yanındaki arabaları görüyorsun demi ? tekrar az önceki gibi kırıp yanaş aralarına korkma. Oldu mu ? Bence oldu
Muhammet elf68 en kolay aslında yan aynalardan biyerlere sürtme şansınız hiç yok nerdeyse ama buda cesaret ve deneyim siz gıdin yaoa yapa olacak cesaretini topla hiç korkma bence direksiyon hakimiyeti sende zaten arka arka parkta manevra yaparak göreceğin için sikinti yaşamazsın
elf68 bebitonunannesi_ işte geri geri park ediliyor ya o yüzden mesafeyi ayarlayamam diye korkuyorum😅
sessizkuzucuk İlk başlarda tüm yerlerin dolu olduğu kata park etmeyin. Önce biraz daha boş sakin yerlere park edin. 3 araçlık yerde 2 araç yeri boşsa o şekilde deneyin. Park ederken kameranıza odaklanıp park edin, zamanla pratik yaptıkça oturur
denizalismom elf68 avm otoparkları dar olduğu için genelde avm önündeki veya arkasındaki sokağa park ederim hep