uykusuzanne__ Evet hanımlar gerekli mi acaba oğlum için almak istiyorum ama kararsızım kullananlar var mı acaba önerir misiniz ?
Dmt-01 uykusuzanne__ Benim kızım bir yıldır kullanıyor memnunuz biz.Hatta şimdi memlekete izne gidecez diye üstüne rakam yazmış hergün değiştiriyo gün sayıyor.Aynı zamanda doğum günü içinde kaç gün kaldığını yazmış hergün değiştiriyo
Mariposa uykusuzanne__ bizde var ayakli yazi tahtasi sandalyesine oturup bazen resim ciziyorlar bazen harfleri sekilleri yaziyorlar. Guzel oyalaniyorlar
tonymontana uykusuzanne__ bence cok gerekli ben 5 yasindayken babam bana yazi tahtasinda alfabe yazmayi ogretmisti mesela
Dmt-01 uykusuzanne__ Aynen benim kzıımda kreşte görmüş istiyordu.Bir tarafı tebeşirle kullanmak için kara tahta bi tarafı beyaz tahta bizimki bide ortasında rulo şeklinde kağıt var ama kağıdı kullanmıyo sevmedi onu
uykusuzanne__ Hemdem__ kreşte görmüş isteyip duruyor kullanır mu bilmiyorum 🤷♀️ o yüzden kararsız kaldım
uykusuzanne__ Hemdem__ senin paşa daha çok küçük benim oğlanın yaşına gelsin neler neler istiyorlar 😂