[silindi] patlakprezervatif benim kızım da öyle kendi kendine dolaşmayı seviyor ama oyuncaklari sadece yere atmakla ilgileniyor. Mutfaktaki ıvır zıvırla daha çok oynadı düşün 😂
ayhat patlakprezervatif Neler neler aldım. Umrunda değil herşeyi ağzına sokuyor. daha oyuncaklar kullanılmadan her yerleri diş izi. ya da koparabiliyoe bazı oyuncakları. saldım bende napayım. emsin yalasın dursun 😂
patlakprezervatif ayhat yorumlardan sonra ben de saldım artık 😄. İleride yeni oyuncak aldığımda benimle oynamak isterse tamam istemezse paşa gönlü bilir😄
ayhat patlakprezervatif halının üstü oyuncaklada kaplansa benim yakama yapışıyor bizimki birde büyüsünler oyuncak diye yırtacaklar kendilerini 😂
patlakprezervatif ayhat ayy inşaallah. Sanırım ısrarını duymak için alacağım oyuncağa önceden yokta diyebilirim 😅😃
aslhns patlakprezervatif erken daha benim oğlum oyuncakların yüzüne bile bakmadı kırmaktan başka bişey yapmadı 3 yaşındaykeb yeni yeni oynadi oyun kurdu vs
Dondurmalikahve patlakprezervatif Hepsi öyle inan, bebeklere oyuncak alınmaz at önüne buruşuk pet şişe bak nasıl hayran hayran oynuyor 😂