patlakprezervatif Bebeğim 8.ayının içinde iç içe geçmeli kaplumbağa oyuncağı aldım oynamıyor. Mesela tırtılı var onunla oynuyor çıngırağı dışında en çok sevdiği oyuncak o. Ben mi öğretemedim gerçi oyuncağı yeni aldım yahut daha erken mi? Yardımcı olursanız sevinirim 😊
hellomom patlakprezervatif çok takılmayın canı isterse oynar. Benim iki kızımın oynadıkları oyuncaklar, oyun kurmaları vs çok farklı. Büyükte bende çok endişelenirdim, ay yapamadı edemedi diye ama her çocuk başka. Gelişimi, ilgi alanı başka. oyuncakla oynar oynamaz. Kendi kararı😅
Pembepremses24 patlakprezervatif Benim de öyle 9 aylık bi sürü oyuncağı var sevmiyor daha çok çıngırak seviyor yada dediğiniz gibi her şeyi ağzına sokuyor sonra atıyor 😂
adakin patlakprezervatif bende her yeni oyuncak aldığımda kendimi sorgulardım. İstediği zaman oynuyor merak etme bugun hazır değildir ama yarın kendisi ister oynar. Benim bebeğim 3 aylıktı çıngırakla oynadı aa seninki oynamadı mı diyenleri duyma. Yada bir makale okuyup canını sıkma 💕
patlakprezervatif hellomom şu an her ne olursa olsun her şeyi ağzına alması ile meşhur 😄. Ses çıkaran oyuncaklar ilgisini çekiyor, sallayınca bu oyuncakta ilgisini çekecek ama öncesinde yerleştirmesi lazım 😅
patlakprezervatif Pembepremses24 açıkçası ihmal mi ediyorum diye düşünmüştüm 😅? Salonda sivri köşelere önlemlerimi aldım. Kendi haline bırakırım müdahale etmem istediği ile istediği gibi oynar. Böyle olunca acaba benim mi eksiliğim diye düşünmüştüm değilmiş 😊
alinmom Her bebeğin ilgisi farklı oluyor, bazı oyuncaklara hemen ilgi gösterirken bazılarını aylar sonra keşfediyorlar. Senin öğretmenle alakası yok, gelişim süreciyle ilgili bir durum. Bir süre kenarda dursun, zamanı gelince kendi kendine oynayacaktır 🌸
patlakprezervatif adakin ben etrafı dinlemem😄 tarzım değil. Sadece yanlış mı yapıyorum vakti mı var diye merak etmiştim 🙃
Pembepremses24 patlakprezervatif Yok kız 😂 benim ki aldığım önlemleri alıp ağzına katıyor köşelere koruma aldım söküyor oynuyor dolaplara kilit aldım açıyor saldım artık takip ediyorum mutfakta süzgeç kova kaşık veriyorum onlarla oynuyor oyuncaktan çok 😂😂
[silindi] patlakprezervatif benim kızım da öyle kendi kendine dolaşmayı seviyor ama oyuncaklari sadece yere atmakla ilgileniyor. Mutfaktaki ıvır zıvırla daha çok oynadı düşün 😂
alinmom patlakprezervatif bu arada tırtıl oyuncak eylenceli görünsede çok tehlikeliymiş ins. bir videoya denk geldim çocuk tırtılı komple söküp baş kısmını ağzına koymuş nefes alamamış annesinin erken farketmesiyle şükür bişey olmamış aman diyim sizin gözetiminizde oynasın 😉
Usnac1995 patlakprezervatif Benim oğlum 2 yaşından sonra başladı oyuncaklarla oynamaya. Şuan 3 yaşında hala diğer çocuklar kadar dikkatini çekmiyor 🥲 Ama seninki daha miniminnakkk şarj kablosu, petşişe, ıslak mendil daha çok dikkatini çeker şuan 😂
patlakprezervatif Usnac1995 fiş ve uzatma kablo, damacana, köşe koruyucusu ve köşe koruyucu süngeri favorimiz dişlemeye bayılıyoruz. Bunlar dışında kumaş olan etiket onu ağzında gevelemeye bayılıyor 😂. Şu an da ses çıkaran oyuncak ilgisini çekiyor ya da eline bir şey alıyor vurarak ses çıkartıyor 😄
Pamukhanim_ patlakprezervatif 1 yaşına yakın kızım bir sürü oyuncak var öğretmeye çalışsam da hep aklı eğlenceli hikayeler kitabı ve tırtıl da oluyor arada kendi yapıyor aldığım oyuncakları ama daha yeni başladı 1-2 haftadır falan
patlakprezervatif Pamukhanim_ kitaplar ilgisini çekmedi sanırım bir ara gönlüm olsun diye tummy time kartlarına baktı. Baktı ben devam ediyorum ilgilenmeyi bıraktı 😄
Dondurmalikahve patlakprezervatif Hepsi öyle inan, bebeklere oyuncak alınmaz at önüne buruşuk pet şişe bak nasıl hayran hayran oynuyor 😂
Pamukhanim_ patlakprezervatif yok zaten onlardan çok biz oynuyoruz oyuncaklarla ben küplerle bişeyler anlatmaya falan çalışıyorum bir bakıyorum gitmiş kendim oynuyorum 😅
amazontuba patlakprezervatif ya ben de şu yaşta şu oyuncakla oynar şunu yapar dayatmalarını okumuyorum bile artık benim bebeğim farklı, senin bebeğin farklı. Mesela 1 yaşında blokları üst üste dizermiş asla dizmedi benim kız. Şuan 14 aylık anca 1 blok koyar yıkmayı daha çok seviyo diretemem ya çocuğa bunu🙄
patlakprezervatif Pamukhanim_ bugün aynısını bana iç içe koyduğumuz kaplumbağa da yaptı 😂. Zaten büyümesini bekliyorum istediğim oyuncakları alıp ben oynacağım gelirse oynarız yoksa keyfi bilir 😄
Kitsu Ayina girdi hicbirseyle oynamıyor. İki eski kumanda bulduk birbirine tak tak vuruyor sadece 😅 Bebek yani takılma
patlakprezervatif Kitsu bende de tütsü koyduğum ince tahta parçası var. Önce ağzına alıyor ıslatıyor sonra pat pat tv ünitesine vuruyor. Sanırım çıkardığı sesi az buluyor parmağına vuruyor ağlayarak sesi büyütüyor 😅