mervembulut Kızlar benim dün gece hiç susmadan ağladı uyumadı perişan oldu bizi de perişan etti gazımız var ne yaparsak yapalım çıkaramıyoruz aslında gün içinde kaka yaptı biraz osurdu ama yetmiyor sanırım bizim gibi aranızda Olan var mı yardımcı olabilir misiniz
okuryazarelf mervembulut her beslenme sonrasi gazini cikarin sicak tutun ayaklarini gercekten faydasi var
ecempeker mervembulut dhaa küçük gaz damlası alabilirsiniz duş aldırın masaj yapın bol bol internettw oluyor
mervembulut ecempeker 4 çeşit gaz damlası denedik fayda göremedik uyurken bile ıkınma halinde tüm gün ona masaj yapıyoruz sabah akşam duş aldırıyoruz karnına sıcak havlu koyuyorum gündüz uyuyan çocuk gece uyumuyor ağlıyor
ecempeker mervembulut doktora götürün belki bir sorunu vardır doktor daha iyi bilir sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorsanız kullanmayın cok gaz yapıyor
yagizsmom mervembulut aptamil ve bebelac gole bizde d aynısını yapmıştı mama yaramamış olabilir Sma optipeıya geçtik biz düzeldi
SucukluSutlac mervembulut mamayı değiştirin. Biz gece ıkınıyor diye doktora gittik normal dedi. Anlık ıkınma zannetmiş akşamdan sabaha kadar ıkınıyordu uyurken mamayı hazmedemiyormuş. Aptamil pronutra ve sonrasında conformil kullanmıştım. Hipp e geçtik kesildi bi anda
ferdagok mervembulut gaz damlaları her bebeğe iyi gelmeyebiliyor, benim büyük oğlumda kullanmıştık bağırsaklarını daha çok yormuştu ve daha çok ağlatmıştı. Bence tüm damlaları bırakın mümkün olduğu kadar kucakta gezdirin gerekiyorsa kucağınızda uyutun.
mervembulut ferdagok acaba sağlık ocağının verdiği monovit d damlası da gaz yapmış olabilir mi onu kullanmaya başladıktan sonra arttı şikayetlerimiz
yagizsmom mervembulut kesinlikle kullanmayın muhtemelen ondandır aynı şikayeti çok duydum o ilacı kullananlarda
ferdagok mervembulut evet o d vitamininden bu tarz şikayetleri olan çoktu. Mümkün olduğunca temiz içerikli kullanın ocean alabilirsiniz mesela
melekct Benim bebeğimde 18 günlük gündüz hiç sesi yok gece olunca başlıyor kıvranmaya ağlamaya 😓 dün gece 1 den 5e kadar uyumadı bizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz, sancı anında masaj da yaptırmıyor ağlamaktan çok zor gerçekten