momytoo 2 yasinda bi oglum var cok haraketli hicndurmuyor artik tahammulsuz bisey oldum bagiriyorum istemsizce yerleri ciziyo duvari boyuyo halilari boyuyo yere bisey dokuyo durmuyo sinirimden bazen kiziyorum bagiriyorum sizdede oluyormu😔
mercankus momytoo onunla vakit gecırıyor musun oyun oynamak dışarı çıkarmak beraber kurabıye yoğurmak gibi
3kedili2bebekli momytoo çocuğunuzun problemlerini çözmeniz gerekiyor belli ki bir yerde bir eksiklik veya problem var çünkü 2 yaş bir çocuk bilerek zarar verme eğiliminde bulunuyorsa bir prroblem vardır enerjisini atacak şeyler yapıyor musunuz yada birlikte ne kadar vakit geçiriyorsunuz çocuğunuz sakinlemeli ki sizde sakin kalabilmelisiniz
Meri-Mel momytoo Hiç boş bırakmadım o dönem yoksa kızım da yapardı sürekli oyun etkinlik kitap derken geçti o günlerimiz3 yaşa doğru gidiyoruz artık 2 ayımız var aşırı hareketli tabiki ama sözden anlıyor yine
mercankus momytoo odağını dağıtın o an duvar çiziyo ise hadi degterımızı boyayalım dıyın mesela odak degıstırın doğru yonlwndırme ile