KaraninAnnesi 1.2.ve3. Çocuk parası başvurusunu yapıpta parayı alan oldumu arkadaşlar ne kadar sürede yattı merak ediyorum????
Saribidik KaraninAnnesi 1.çocuk içib başvurduk parayı aldık ama kaç gün içinde yattığını unuttum ben 😂
MacidEvrenFeray KaraninAnnesi kurumdaki kadın 45 gün sonra çekebilirsin demişti. Gittiğimde yatmıştı. Açıkcası öncesi de gidp yattı mı diye bakmadım 🙈
Yodaannesi Ecemtt Bahsettiğiniz sgkdan yatan ücretse sizin sigortanız yoksa eşiniz sigortalıysa onun adına yatıyor. Eşiniz bi pttye gidip baksın yada e devletten sorgulasın
KaraninAnnesi Yodaannesi yok canim bu çocuk parası sigortalı olsanda olmasanda devletin 1.2.3. Çocuğa verilen para
EymenkartalEnderasaf KaraninAnnesi e devlet varsa girip bakabilirsin orda ödeme aşamasında yazıyor ise alabilirsin, 1- 1.5 ayda yatıyor canım
KaraninAnnesi EymenkartalEnderasaf bugün e devletten baktım ödeme aşamasında yazıyordu Yattı mı demek oluyor bu anlamadım
KaraninAnnesi Oglunasikbiranne08 2015 te girdi bu yürürlük 2ci cocugumda aldim 20 günde oğlumda şubatta başvurdum oyuzden sordum ptt de hayli uzak bana
EymenkartalEnderasaf KaraninAnnesi doğum yardımı başvuru sonucu sorgulama diye yaz hemen çıkıyor zaten canım
hilall89 KaraninAnnesi biz aldık ama ne kadar sürede yatti bilmiyorum denk geldi sorduk ama doğum parası hala yatmadı ocaktan beri bekliyorum
fatimas27 KaraninAnnesi e devlette gir canim arama yeri var ya oraya dogum parasi yaz link aciliyor dogum parasi sorgula diye ona bas canim gorunuyir yatip yatmadigu
fatimas27 KaraninAnnesi canim benim de ilk coxuk basvuru ocagin 7 sinde yaptim e devletten baktim hala ödeme aşamasında yaziyor e devletten bakabilirsiniz yatup yatmadiguni ama ben 3 ay sonra yattacaginu duydum