prensannesi15 Bebeğim 5 aylık oturma minderine oturtuyorum ama oturamıyor arkaya öne atıyor kendini ne zaman güzel oturmaya başlar acaba
momofalya prensannesi15 7 8 diyorlar ama tem desteksiz en ideal 9 muş öyle dediler benimki de beş buçuk aylık sizin gibi
ebrumiragok prensannesi15 henüz küçük 7-10 ay arasında desteksiz oturmaya başlıyorlar genelde kendiniz ne zaman hazır hissederse oturur
poyrazsena beybitolat Erkek çocukları genelde geç oturuyor benim oğlum 9 aylıkken desteksiz oturmaya başladı
beybitolat poyrazsena benimde erkek. Ama bikaç arkadaşım çocukları daha erken oturduğunu duyunca çok korkmuştum ama çok gereksizmiş o an ki paniğim. Her bebek farklı gerçekten
blackrosee poyrazsena bunun erkeği kızı yok kemik gelişimine bağlı oğlum 5 aylıkken destekli 6 aylıkken desteksiz oturabiliyordu
tonymontana prensannesi15 4,5 aylikken destekli oturmaya basladi dr onerisiyle 5,5 aylikken desteksiz oturdu
prensannesi15 tonymontana bizde 4 aylıkken başladık destekli oturmaya ama ya oturmayı sevmiyor yada oturamıyor kendini öne arkaya atıp duruyor oturağında
birerkekbirkizannesii prensannesi15 desteksiz beş çok erken kızım 7:30 aylıkken düşe kalka oturmaya başladı sekiz ayda tam oturdu şu an dokuz aylık kendi oturup kalkıyor