hasan033 Uyumadııııı uyumadııı maşallah çocuktaki enerji hiç bitmşyo ya koltuk tepesinde ya top oynuyo ya babasına çatıyo uyumamak için her şeyi yapıyor
symstf uykusuzanne__ ayy 19.00 da uyudu sonra 21.30 civarı uyandı hala uyutamadık duş aldırdık altı temiz karnı tok burnu açık ama uyumuyor :)
symstf uykusuzanne__ mayışmasına rağmen biz yanında olunca uyumuyor biz yanından ayrılınca hemen uyudu. Her gören diyor ki keşke biz de böyle bebek olsak uyusak bizim sıpa da uyanık kalmak ayağa kalkmak için büyük çaba sarfediyor bilmiyor ki büyüyünce küçükken daha çok uyusaydım diyeceğini 😂
Tatlican uykusuzanne__ Yazın çok alıştım erva ya şimdi bütün gün yok sesini arıyorum evin içinde . Minik elleriyle hep yardım etti bana ufak tefek işlerde 😔Büyüdükçe tam bir arkadaş olmaya başladı
uykusuzanne__ Tatlican ah kıyamam ya kız çocuğu bir başka oluyor hep benim kızım daha iki yaşında toz alırken eline mendil alıp her yeri siliyor😂
Tatlican uykusuzanne__ benim kızım daha iki yaşında toz alırken eline mendil alıp her yeri siliyor Oyy tatlım🥰