annevebebegiii__ Sadece pilav makarna seviyor ama diğer yiyecekleri de yemesi lazım nasıl bir şeyler hazırlayabilirim kızlar
Lolik annevebebegiii__ pilavı garnitürlü , etli, tavuklu Makarnayı et sulu , sebzeli , köfteli vs vs çeşitlendirerek damak zevkini geliştirebilirsin
binnur37 annevebebegiii__ Kabaklı et sulu bulgur pilavı.. Pirinç pilavını domatesli .. Makarnayı kıymalı yapabilirsin . Mantı yedirebilirsin . Tavuklu arpa şehriye olabilir . Benim kızımda o dönemde tek çeşit beslenirdi bende az da olsa herşeyi zorla tattırırdım şuan 2.5 yaşında şükür iyiyiz .. Sıkma canını dönem dönem değişiyor iştahları .
metemom_ annevebebegiii__ benim oğlumda bahsettiğin şeyleri seviyor bir yaşında eline but haşlayıp veriyorum bazen fırında patates yapıp koyuyorum
maygirl annevebebegiii__ pilav ve makarnanin içine etini tavugunu(organik bulursaniz) denediniz mi? Yada sulu yemeklerin suyu ve icine minik mnik sebzesi ile..kızimda asla sebze yemezdi..ama bildgniz sulu yemek tencere tarzı olarak yiyor.boyle yedirebildik ancak.etede pilavın icide minik minik alıstrdık.simdi ayriyeten yer eti mesela..farkli formlarda iclerinde deneyin.kıymada yemezdi salcalı olarak makarnaya karıstirarak alısti inada.smdi kofte yiyor misal..ugrasa ugrasa alistrdik.zorlu bi surec.umarım aşarsınız🌸
annevebebegiii__ Lolik canım başka bir şey olsun makarnada tükürüyor tavuk yiyor bak ama makarnada yoğurt bile olsa tükürüyor
binnur37 annevebebegiii__ Benim kızımda yoğurt yemezdi ama ayran içerdi mesela yada salatalığı rendeleyip cacık yapardım onu yerdi değişik bu çocuklar ya 😁
annevebebegiii__ binnur37 canım bir de doktor hafif reflü var dedi ondan daha da seçerek veriyorum yiyecekleri ara ara bazen ağzına su geliyor gibi oluyor art arda yutkunuyorum ondan dolayı dikkat ediyorum şimdi kıymalı makarna vereceğim
annevebebegiii__ maygirl teşekkür ederim bugün patatesli pankek yaptım sevdi fakat kıymalı makarna yaptım pek yemedi sadesini tercih etti tencere yemeği sevmiyor ne kadar versem de çok sevmiyor yani dediğiniz gibi ben de makarnayı ya da pilavı et suyunda yapıyorum ☺️
Mlsyhn Benim bebegim hic bisey yemiyor makarna onunda tek bi cesidini biraz yer yemeklerden hic yemez tarhana ve yayla corbasi ile geciyor günlerimiz et türü bisey yediremiyorum. Eti blend üedip omletine vs katiyorum anlıyor yemiyor malesef.