Yasemin-Gurkan- Canlar cuma günü oğlum 4 aylık oluyor biraz kepçe kulak sorunumuz var kepçe kulak için olan özel bir bandana aldım ama artık bu aydan sonra ise yararmi bilemiyorum siz ne diyorsunuz bu konu hakkında tecrübesi olan varsa yazabilirmu🤔😐😭
Misskokulum Yasemin-Gurkan- ailede varsa önüne geçemezsin ama yok dersen sürekli tak kıkırdağı henüz yumuşakken ise yarar belki bizimkinin de yatmaktan çok hafif oldu bandana taktım arada baktım sevmiyor bir DHA da takmadım
Two Yasemin-Gurkan- kizim da cumartesi 4 aylik olcak, hafif kepce oldu.yatarken yana kafasini cevirince kulak katlaniyo ondan herslde. Bandana tutmuyo kafasinda napsam bilemedm bende
Bebeenes Yasemin-Gurkan- benim oğlumda 4 aydan sonra kepçeye döndü. şimdi 11 buçuk aylık ve kulakları malsef kepçe naptıysam düzeltemedim. ne bantlar bandanalar işe yaramadı. aile de de yok ama oldu. ileriki yaşalrında kepçe kulak operasyonuyla halletmeyi düşünüyorum. ama etrafımda düzelen çok var. küçükken kepçe olup büyüdükçe düzelen
Yasemin-Gurkan- Misskokulum ailede yok başını sürekli çevirip kulaklarını kıvırmaktan oldu çok moralim bozuyor daha şimdiden isim koydular çocuğuma aile yakinlari😤
Yasemin-Gurkan- Bebeenes ayyyyy inşallah düzelir daha şimdiden isim koydular 4 aylıkken büyüyünce arkadaş ortamını düşünmek istemiyorum bile . Operasyon gerektirecek ama birde ona canı yanacak keşke küçükken aldırış etmeyip inatlaşmak şapkasını taksaydim😣
Bebeenes Yasemin-Gurkan- valla canım nekadar da taksan olacaksa oluyo malesef. ama o operasyon yarım saatlik bişeymiş hissetmeyecek zaten. eğer okula başlarkende dikkat çekiciyse yaptırırım ben çünkü çocuğumun psikolojisi daha önemli
Yasemin-Gurkan- Mehsu18 hiç yastık kullanmadım hafif besiginin yatagini alttan destekleyerek yükseltir hiç yastık kullanmadik