Yigitefeninannesi_ Oglum 34 aylik evde alt ic çamaşırı dışında bisey giyinmek istemiyor üstüne ne atlet ne bir tişört napmak lazım acaba başına gelen hasta olucak diye korkuyorum ki sesi çatal çatal havalar serinledi iyice
3kedili2bebekli Yigitefeninannesi_ nedenini sordunuz mu peki yani neden giymek istemiyor belki kıyafetten rahatsız belki hissiyatı rahatsız ediyor kumaşı yada deseni beğenmiyor olabilir
Yigitefeninannesi_ O kadar anlatmaya çalışıyorum yok hemen ağlamalar zirlamalar başlıyor bırakıyorum artık ama ben bile üşürken acaba üşümüyorlar mi hiç
Yigitefeninannesi_ 3kedili2bebekli böyle daha iyi çıplak gezmek istiyorum diyor yaz dan kalma alışkanlık diye düşünüyorum ama en azından üşür giyer diye yok giymicem diyip başlıyor ağlamaya ama sadece ev içinde disarda vs çıkarken zorluk çıkarmadan giyiniyor
Yigitefeninannesi_ 3kedili2bebekli hayır babasida evde tişört kısa şort şeklinde geziyor atletle bile gezdiği zaman hiç bi sekilde giyinmeye ikna edemiyorum uyuttuktan sonra bile giydirmeye çalışıyorum bazen uyanıp çıkartmak istiyor
3kedili2bebekli Yigitefeninannesi_ o halde biraz akışına bırakın ısrar etmeyin teklif etmeyin baktınız kendi giyinmek istemiyor bir doktorla görüşün derim