emirinannesi65 Kizlar bebeğim hiç bir şekilde emzik tutmuyor emzik olarak beni kullanıyor buda uykuya geçişini zorluyor ne yapmalıyım
emirinannesi65 ates06 yok denemedim onu kaç tane denedim tutmadı biberon tutuyor ama emzik ağzına koyduğum gibi midesini bulandırıyor emzik atıyor 4 aylık artık bu kadar zamandan sonra tutarmi onuda bilmiyorum
seher577 İyi değil ama azıcık ucunu pekmeze sürdüm öyle tuttu ne yapayım memede uyuyor diğer türlü uyanıyor
emirinannesi65 seher577 benimde memede uyuyor korkuyorum birşeylere batırıp vereyim ya bir yan etkisi olursa
seher577 emirinannesi65 1.5 aylık eskiler hep bu yöntemle vermiş zaten çok az dilini tatlandıracak kadar sürüyorum ne yapayım sürekli meme istiyor fazla içince de kusup kusup ağlıyordu
momofalya emirinannesi65 6 aydan önce pekmez zararlı olabilir bir de bebeğiniz alışırsa sürekli pekmezle tutmak isteyebilir farklı marka emzik denediniz mi
aysegkc405_ 1.5 aylık oğlum Damaklı emzik yok yuvarlak uçlu emzik derken tereddüt ederek aldığım bibs’in emziğini tuttu.