Ysalvatore kızlar kızım 3.5 yaşında ama saçları kesmeme rağmen uzamıyor bebekken kestim daha kesmedim hala omuzlarına ancak geliyor normal mi çok mu yavaş uzuyor başka çocuklara bakıyorum o yaşta geneli uzun sonradan uzar mı sizce bişey kullanmalımıyım
yagmur3494 Ysalvatore benimde kızımın öyle daha yeni omuzları gecti 4 yaşında. Biberiye suyu kullanmıştım 3-4 yaş arası o dönem çok hızlı uzadı ama onuda saç beyazlatıyor diye duyunca bıraktım
simseklivekalpli Ysalvatore 2 yaşında kızım da, 10 günlükken 0 yapmıştık hala çok az daha yeni toplanabilir kıvama geldi ama önler daha kisa, kimi zor uzuyor ya
Huma_kus34 Ysalvatore benim kızda 3.5 yasında saçlarını bıraz kesmeyi düşünüyorum gören nekdar uzun dıyor ekstra yaptııgım bırsye yok taratmadığı ıcın yıkatmıyo çok zor yıkıyorum sızdede öylemi
Minigim38 yagmur3494 ben saça uçlarından aldırdım diğer ay 3 yaşına girecek kulak hizasında hiç uzamiyor 🥲
Ysalvatore Huma_kus34 benim ki sever öyle yıkayıp taratmayı bakıyorum kimi böyle uzun uzun diyorum uzar inşallah biranda 😁