elifimmm123 Kizlar iki aylık oldu aşıya gittik ölçümleri yapıldı kafama takıldı hemşire yüzünden kafa ölçümüne küçük dedi sizin bebekler kaç kilo ve boydalar baş ölçümleri kaçtı acaba
bloommom elifimmm123 2 ayda kafa ölçümü 37 cm di kilosu 5600 gramdı boyu da 56 cm di bizim doğum kilomuz biraz düşük olduğu için doktoru gayet iyi her şey yolunda demişti siz yine persentil eğrisine bakın ordan daha doğru sonuç alırsınız
UrbanMom elifimmm123 oglumunda biraz küçük gibiydi ama su an hic bir sorun yok persentilden çok düşük değilse sorun olmaz sanirim ama cocuk doktoruna da sorun isterseniz
yildizmom-2023 elifimmm123 39 cm baş çevresi, 59 cm boyu, 5.700 kilosuydu 2 aylıkken kilosu doğum kilosuna göre değişir ama
symstf elifimmm123 baş çevresini 38 di sanırım boyu da 53 cm di diye hatırlıyorum kilosu da 4 buçuk civarıydı. Ama doğum kilosu etkiliyor şimdiki kilosunu hareketliliği falan. En doğru sonucu persentil tablosuna bakarak alırsınız.
symstf elifimmm123 yapay zekaya bile sorabilirsiniz chatgpt. Ben sürekli ona soruyorum kafama takılan şeyleri o da benim için araştırıp buluyor :)
elifimmm123 barismom bizim kafası 38,5 çıktı küçük dedi biraz normalde ama 35 ti doğduğunda bana iyi geldi ama işte
ikibaloglanannesi elifimmm123 2.ayda 5300 kilo Boy 55 Baş çevresi 38.5 idi Gayet iyi demişlerdi. Erkek bebek.