selam123 Kızlar deterjan bölümüne ne koyuyosunuz bn yeni aldm içinde bi deterjanı vardu onu koymuştm ama o bitti içine siz kndiniz yüzey temizleyici vs koyuyormusunuz bi problem oluyor mu dream marka süpürgem lütfen acill fikir verin
usenmedimyaptimbirvelet selam123 sadece su. Herkes uyarıyor ki zaten kullanma talimatında da yazar su dışında bir şey kullanmayın diye
Sadecezeynep Bende dreame kullanıyorum canım ben çok az bi fıs bulaşık deterjanı koyuyorum parkeleri parlatıyor güzel harici bişe koymadım bi sorum yaşamadım
selam123 usenmedimyaptimbirvelet Sadecezeynep henüz bişey koymadö ama sizin de deterjan bölümü ayrı mı o kısımamı koyuyorsunuz
allwrite Sadece lavanta yağı damlatıyorum. Islak kuru süpürgeye de öyle, ona bazen beyaz sirke de koyuyorum. Herhangi bir yüzey temizleyici koymamalısınız. Çünkü köpürebilir. Köpükler cihaza zarar verebilir.
usenmedimyaptimbirvelet selam123 hayır ayrı kısmı yok. Sadece su haznesi var içme suyu veya arıtmalı su kullamıyorum hangisi denk gelirse Roborock benimki
Sadecezeynep selam123 silme aparatı ayrı benimkinin zaten ona su koyarken önce bi damla bulaşık deterjanı koyuyorum o şekil takıp sildiriyorum