ilgebrc Selam,20 günlük lohusayım sürekli ağlama krizlerim oluyo ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Bu böyle mi devam edicek hep😔
defnekusum_ ilgebrc 35 gün önce doğum yaptım ben de. Zirve yapmıştı ağlama krizleri. Yine ağliyorum ama günde 2 3 kez falan 😂 ozamanlar günde en az 10 ağlayacak sebep buluyordum azalıyor ve tamamen de geçecek inşallah sabır biraz daha 💕🙏
semayavass @ilgebrc merhaba taze anne 😊 merak etme hepsi geçicek benim herşey gözüme batardı çok ağlamıştım , bebeğin büyüdükçe ona ilgin daha da artıcak sonra hepsi geride kalıcak şuan neden böylesin peki anlatmak istermisin seni üzen ne
ilgebrc semayavass 1 haftalık lohusayken yalnız kaldım,bebeğim ağlayınca elim ayağıma dolaşıyor.Ne sıkıntısı var anlamıyorum.Tuvalete gidemediğim aç kaldığım günler oldu.Eşim en büyük destekçim,akşam olsun da o gelsin diye saatleri sayıyorum valla
defnekusum_ ilgebrc Şuan tek mi bakıyorsunuz çocuğunuza ailenizden ya da eşinizin ailesinden desteğe gelen yok mu
semayavass @ilgebrc aç karna bebeğimi doyurmaya çalışıyodum aynı şekilde bende çok panik oluyodum ama geçicek hepsi inan o uyusunda bende biraz uyuyayım diye dua ediyordum