AselimmmDurum 3 gündür uyumuyor gece uykusu kalmadı gündüz de doğru düzgün uyumuyor gece sürekli ıkınıyor sürekli huzursuz alarm gibi hep aynı saatler de 1 ile 2 aarası uyanıyor sabaha kadar uyumuyor deliricem ölüyorum yorgunluktan kolik denilen şey böyle mi oluyor ağlamıyor ama ağlamasına fırsat vermiyorum kucağımda öyle ppiş piş diyerek saatlerim geçiyor ne yapıcam ben ya çok karamsar olmaya başladım 😔
Seda_123 AselimmmDurum Benimkide öyleydi 40 ı çıkana kadar 40 ımız cikali 1 hafta oldu çok şükür gece uyuyor 3 4 saatte bir kalkıyor tabi gece uyuduğu için gündüz ayakta ama buna şükür gece uyusun yeterki uykusuzluğa dayanamıyordum
Mercan2020 AselimmmDurum bizimde ole benden ayrı kendi başına 5 dk bole durmuyor ya meme ya da kısa kısa uykular sürekli ağlıyor galiba sancısı var...of
Deletedmom306 Bende aynı durumdayım Daha 55 günlük sonrasını hiç düşünemiyorum 😕 Annelerimiz bizleri nasıl bir sabırla büyütmüş hala anlamış değilim 🥴😭
AselimmmDurum Deletedmom306 gündüz neyse de gece uyumayınca çok kötü oluyor şimdiden dengem bozuldu benim doktora sorucam artık uyku şurubu mu verir ne verirse derdini de anlamıyorum uykuya dalamıyor ama 😔
Hnfkskn Hayırlı geceler , evet kızlar belirli bir saatleri varsa her gece o saatlerde ağlıyorsa uyumuyorsa maalesef mi kolik , genelde zaten gece agrı yapar . 6 ay ne çektim , yatak yüzü görmedim koltuklarda uyukladım hep . Allah kolaylık versin
AselimmmDurum Hnfkskn evet bizde oturma odasında uyuyoruz babamız sabah ise gidiyor uykusuz gitmesin diye ama çok zor inşallah bir an önce geçer çok ağlamıyor aslında uyumakta istiyor ama uyuyamıyor dalamıyor uykuya huzursuz sürekli ıkınıyor
AselimmmDurum Seda_123 kesinlikle bende dayanamıyorum gündüz bir şekilde geçiyor ama gece sabahta olmuyor inşallah bizim de kırkımız çıkınca düzelir inşallah