arsentopik Oglum 3 günlük dündendir uyanmıyor sürekli uyuyor zar zor mama verıyorum memeyıde nadır alıyor beslenme dışında ekstra yaptıgınız bişey varmı ?
asya358_ arsentopik bol bol emzir emiyorsa doymadigini anladığın da mama ver. Mutlaka 2 saate bir uyandır, uyanmıyorsa altını aç, yüzünü ıslak havluyla sil, topugunu sık ama uyandır ve besle mutlaka canım
yildizmom-2023 arsentopik malesef tek çözüm bol bol beslemek. değeri yüksekse ışık tedavisi uygulanıyor. uyandırmak için hafifçe burnunu sıkın. çenesini sıkın. ayaklarinin altını gidiklayin. altını açın .üstünü degistirin
seros3535 arsentopik Florasan beyaz ışık tuttum bol güneşe çıkardım nekadar zor olsada sıklıkla emzirdim çok şükür 3-4 haftaya tamamen geçmişti
pinaraslan_ arsentopik Benim oğlum sarılığı çok zor attı vücudundan sarılık billirubin fazlalığı demek buda yalnızca kakayla vücuttan atılıyor o yüzden doyması önemli.Bebeğinizi 3 saatte bir besleyin.3 saatten önce uyandırmanıza gerek yok.3 saatin sonunda ne kadar istiyorsa o kadar emzirin doymuştur deyip yatırmayın.Doktor fototerapi öneriyorsa da asla reddetmeyin.
defneduruu arsentopik güneşe çıkarın 10 15 dakika ben kızımda öyle attm emzir bildiğiniz kadar emzirin