hunilimomy mutluannisbebis çocuk çene yapısına göre üretilmiş bogulmalari da önlemek için cocuklar alışıyor endişeniz olmasin
Rabiiul mutluannisbebis alışır 6 aylıkken alıştı kızım hiç umudum yoktu zor çekiliyor diye fakat benden iyi çekiyor
buketadenatalay mutluannisbebis 12 ay üstü bizimki geçen gün bi çekeyim dedim nasıl geliyor diye bende zorlandım ama kızım gayet keyifli içiyor zorlanmıyor onun için uygun olduğunu düşünüyorum. Daha sık su içmeye başladı bu sayede (19 aylık)
mutluannisbebis buketadenatalay ay valla benimki 8 aylık 6 aylık olanı almıştım da şaşırdım bebeğe göreymiş demek ki
bilgedm mutluannisbebis Ya şu pipetin altındaki ağırlık var ya orada şeffaf bir şey takılı. Onu çıkardınız mı acaba? Ben onu bilmediğim için çekememiştim ama çıkarınca geliyor.
mutluannisbebis bilgedm çıkardım çıkardım yıkarken çıktı da zor geliyordu demek ki bebislere yetecek kadar geliyor 💖
buketadenatalay mutluannisbebis evet çok doğru 👍🏻 çünkü biz alıştığımız için lıkır lıkır gelsin istiyoruz
Rabiiul mutluannisbebis 1 kez normal pipete su çekip ağzına bıraktım sonra kendisi çekti bende hüüppp sesi yaptım hoşuna gitti
momas mutluannisbebis bebeklerin çekme refleksi çok kuvvetli yani onlara göre tasarlanmış. Ay geçtikçe daha kolay çekiyorlar
caylavyu mutluannisbebis 9 aylıkken alışmıştı oğlum 2 yaşa kadar neredeyse kullandık çok memnun kaldım.boğulma riskini önlemek amacıyla üretilmiş tamamen bebeklerim çene ve emme refleksine göre içiniz rahat olsun sürekli verin ki alışsın