aleynanaz Kaç saatte bir besliyorsunuz iki aylık olmak üzereyiz gece 3 saate bir kalktım beslenmek istemedi uyumak istedi
user2406 aleynanaz uyanana kadar beslemıyorum hiç gece bealenmesıne alısmasın dıye oda 4 saatte bı kalkıyor
didoece aleynanaz ben 3 aya kadar 2-3 saatte bir besledim ama bizde uzamış sarılık vardı. Bizim doktorumuz ayı artı bir buçuk der yani 2 aylık bebek için 3,5 saat açlık max gibi düşün
hellow aleynanaz sadece gece '3 te kalkiyo beslenio uyuyor.n Doğumdan sonra aglamasa kalkmadm ben ki ağladı kaldırdı kilo alımı iyi olduğu için rahat davrandım belki bir kaç sefer acaba açıktı mi diye kaldrmşmdr
aleynanaz gizem101010 hayır yokta ben sadece uyanmadan sütünü icirmeye çalışıyorum uyandı mi geri uyutmasi çok zor oluyor
gizem101010 aleynanaz gece beslenmesi bebek kaç günlükse şu saatlerde oluyor: İlk 30 gün: 3 saatte bir 30-40 gün arasında: 4 saat 40-50 gün arasında: 5 saat 50-60 gün arasında: 6 saat 90 gün: 7-8 saat
soykan97 Benim kızım da 1 hafta sonra 3 aylık olcak geçen haftadan beri 5-6 saat uyuyor doktora sordum çok normal sıkıntı yapma o uyanmadan kaldırmana gerek yok dedi.