buketkckoglu Merhaba kızlarım size bir sorum olucak bebeğim 1 buçuk aylık ve her mamadan sonra kusuyor ve aradan yarım saat sonra falan tekrar kusuyor bu normal midir bilen biri söyleyebilir mi?
mervembulut buketkckoglu mamayı değişmeyi denediniz mi benim bebeğimde her beslenme sonrası kusuyordu mamayı değişince düzeldik
ayliz4555 buketkckoglu Bizimde aynı 1.5 aylık her mamadan sonra kusuyor anne sütü alıncada kusuyor doktor normal dedi yarın yine soracağım
incikcb buketkckoglu gazını çıkarmadığınızda kusar genelde bizde de olmuştu ilk ay sürekli reflü yatağında yatırdım dr normal diyor. Fışkırır tarzda kusarsa dr sormak lazım bide kusmanın rengi falanda önemli
buketkckoglu mervembulut yok değiştirmedim ilk zamanlar sıkıntı yoktu sonradan olmaya başladı fazla da yiyor ondan da olabilir mi acaba aptamil kullanıyorum önerebileceğiniz var mı :)
buketkckoglu incikcb evet üstten gazını çok zor çıkarıyor 20 dakika deniyorum bazen hiç çıkaramıyor ondan da olabilir
tonymontana buketkckoglu aptamilden red yedik sma ya gectik ikiside dr onerisi agiz dolusu kusuyorsa fazla geliyor olabilir ama sma nin tadi aptamile gore daha hafif ben cok memnunum
mervembulut buketkckoglu sma comfort deneyebilirsiniz bizde çok kusma yaşıyorduk bu mamayla aştık o sorununu
ayliz4555 buketkckoglu Sordum doktora kontrolde etti fazla içtiği zaman yada toksa yinede açmış gibi isteyp içerse normaldır geri cıkarması dedi kendi kendiliğine 3-4 aylıkta gecermiş kilo alımı iyise kusmayı kafaya takmayın dedi eğer kilo kaybı oluşuyorsa ozaman sıkıntı dedi
buketkckoglu tonymontana evet genelde bana da öyle söylediler ona geçiyim bakalım aynı olucak mı teşekkür ederim