Kızlar bebegım 9 aylık anne sütü alıyor sağarak verıyorum günde 800-1000 arası anne sütü alıyor bugün hastaydı doktora gıttık kılo alımı çok iyi de degıldı kötü de degıldı. 1 tatlı kaşığı bıle ek gıda yemıyor anne sütünü de uyku da verıyorum gece beslenmesı yok.
Doktor anne sütü çok fazla yemez artık ek gıda ön planda olmalı anne sütü günde 500-600 ü gecmesın günde 3 ana öğün 5-6yk kaşığı öğün başına ver dedı.
Sütüm fazla mastit yaşıyorum sureklı gece kızım kalkmasa bıle ben kalkıp sağıyorum azalmasın dıye doktor artık sütun azalsın bebegın ıhtıyacı 500 fazlasını ne yapacaksın sağma dedı.
Ben pek tecrübeli değilim bu konularda sizce doktorun dediği gibi anne sütünü yarı yarıya düşürsem beş yüze düşürsem ek gıda versem gece düz süt almasam zaten fazla süt bir işe yaramaz benim için olur mu öyle bebeğim hiç ek gıda yemiyor doktor bu şekilde alışması gerekiyor süt verdıkce ek gıda azalır hıc yemez olmaz öyle dedı. 12 aya kadar her ay 100 cc azaltacaksın 12 ayda da günlük 250 200cc yeter ona dedı doğru mu ılerlıyoruz kızım hastaydı doktorum dedıfını pek anlamadım esım anlattı bunları bana acaba sütümü gece sagmasam mı azalsa mı artık kızımın ıhtıyacından fazlasına gerek yok sonuçta bıde ek gıdayı kabul eder mı cıgneme refleksı çok güzel ama yemıyor bugün sadece 2 çay kaşığı zorla verdım