keless Kızlar gerçekten çok deli bir durumdayım 17 aylık bebeğim asla yemek yemek istemiyor ekrana alıştı ve sürekli başka video açıp birşeyler yemek istiyor oda iki üç kaşık gerçekten çok kötü hissediyorum iştahını nasıl açabilirim yardımcı olun lütfen
etl keless ekransız yedirmeye çalışın, dışarıda da iyi yiyorlar balkona filan cıkarın veya parka dönemselde olabilir. Benim kızım 16 aylık kimi günler iyi yer kimi günler suyla geçinir. Zorlamıyorum canı neyle isterse
Elifeslemada keless kızımda 17 aylık ek gıdaya geçtiğimizden beri hayatımız zehir oldu her gün aynı şey yemeği görünce ağlıyo ağzını açmıyo yediremiyorum resmen artık bende ağlıyorum sinirden 7 kilo çok zayıf ama yemiyo napayım elimden geleni yapıyorum iştah açıcı şurup öneriniz varsa işe yarayan kullandığınız takviyeleri önerirseniz çok sevinirim
mamacitaa_ keless kilosu iyiymiş benim kız 18 aylik daha az kiloda. Oda çok iştahsız hiç yemez emmek dışında
keless mamacitaa_ sizin yine emiyor bizde o yok mama içmez Biberon asla almaz gerçekten yemek yemeyen çocuk zor
keless etl bu kafaya girmeyi çok istiyorum emin olum çok hemde psikolojim bozuldu resmen bugün bagıra bagıra ağladım bir saat neden diye yapamıyor muyum acaba ben diye ne yediyse hepsini kustu
etl keless sir gün yemezse ölmez boşverin ben küçüklükten beri yeme bozukluğu olan bir cocuğum. Canım yemek istese bile annemgilin bi kaşıkla peşimden koşmalarını babamın yemek yemem için para vermesini beklerdim. En sonunda ailem kendi halime bıraktı yemeye başladım .Yani demem o ki ne kadar üstüne düşersen o kadar yemez zamana bırakın bazen biz bile canımız yemek istemiyor
berennur01 Elifeslemada benim kızımda aynı seklide iştahsızdı doktora götürdüm kan aldılar değerlerine baktilar vitamin şurup ve haftalık iğne verdi onları kullandıktan sonra maşallah iştahı açıldı çok şükür sizde bir doktora götürün bence vitaminsizlikten de iştahı kapalı olabilir
Elifeslemada berennur01 1 ay sonra kontrole götürcem bizde takviye kullanıyoruz ama hiç bir faydası olmadı