carpediemmn 2 aylık bebeğim var anne sütüm yok mama miktarı ne kadar alıyor sizinkiler benimki 2-3 saatte 60 cc iciyor asla 90 olmadı.
mamylatte carpediemmn o dönemde değişkendş 90 yapıyordum bazen bırakıyor bazen kalıyordu Bir de mama içme saati aralarına göre yapın mesela içeli 2 saat ılmuşsa 60 ama uyudu zaman geçti 3 saat felan olduysa ona göre arttırın
busraufukilbilge carpediemmn 2 ay 25 gunluk 120 cc iciyor 4 saat araliklarla genelde bazen 5 saatide buluyor degisiyor
pera15 Bebek ne içiyorsa mama miktarı o. Ben buralara bakarak o dönem deli ettim kendimi. Siz h buralara bakmayın bebeğinize bakın yoksa burnunuzdan gelir az yedi çok yedi diye.
mamylatte carpediemmn peki ne sıklıkla içiyor bende bi ara takmıştım bu konuya Bir günde toplam ne kadar içiyor ona bakın Kilomalımı felan normal ise bence hiç kafaya takmayın bebeğim şu an 6. Aya girmek üzere hala bazen 90 içiyor 5. Ayda daha fazla içiyordu bu aralar azaldı dönem dönem değişir bir hafta felan bekleyin bi bence
carpediemmn mamylatte 2 en fazla 3 saatte bir içiyor kilo alımı iyi uzun süredir 60 içiyor artması lazım diye düsünüyorum bez sayısıda normal sanki artmıcakmıs gibi düsünüyorum.
mamylatte carpediemmn o zaman hiç kaygılanmayın illaki artsr bir zaman sonra Ve sık sık içiyiyormuş ondan dolayıdır muhtemelen Benim bebeğim de doğdu doğalı sık sık içer geceleri biraz seyrelse de hala 2-3 saatte bir içer her bebeğin zaman aralığı ve mama miktarı farklı olabiliyor