deryamahir Merhaba benim kızım bir yaşında kafa vurma gibi hareket yapıyor sık değil ama arada aklına geldiği zaman yapıyor
masterchefiniz deryamahir canım benimki 13 aylık 11 aylık civari yapıyordu ablasına vuruyordu kızdım asla gülmedik sonradan unuttu zamanla geçecek sabır edin inşallah 🙏 🌼
deryamahir Sizce o hareketi ne için yapıyordur tecrübeli boyle durum yaşayan anneler yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
deryamahir masterchefiniz inşallah değişik değişik huylar çıktı bir yaşından sonra bunu yapmaya başladı teşekkür ederim 🌸
ibr24 Bizimkide yapıyor onu büyük cucugumdan gördü dikkatini dagitiyorum o anda yapmamasını söylüyorum bol bol konuşuyorum unutturmaya çalışıyorum. Sinirlendiğinde yapıyor en çok da
deryamahir ibr24 aynen benim kızımda birşey istedigi zaman birşeye ulasamayip sinirlendigi zaman yapıyor inşallah geçici süreçtir çabuk atlatiroz
ibr24 deryamahir Bence bu da gelişim bir parçası bünyelerinde biriken stresi bu şekilde atıyorlar. Biz doğru yönlendirme yaparsak geçecektir