seros3535 Merhabalar oğlum henüz 7.5 aylık ama şimdiden 9 ay aşısı olcak diyorlar kkk Yaptıran varmı ve zorunlu mu yumurtaya karşı alerjisi var en ufak şeyde cildi kızarıyor çok hassas
kmomm seros3535 biz yaptırdık. Sizin alerjiniz varsa hastanede gözetim altında yaparlar sağlık ocağı yapmaz. Büyük şehirlerde yaşıyorsanız salgın riskinden dolayı 9 ve 12. Ayda yapıyorlar
flumazenil seros3535 normalde 1 yaşta oluyor bu aşı, öne çektiler 9.aya. sizinki daha 7.5 aylık.hangi ilde yaşıyorsunuz? Bana erken gibi geldi.yeni düzenleme heralde bu.
Gokturkmom seros3535 9.ayda vurundu oğlum daha önce yumurta beyazı tattırmıştım sıkıntı yaşamadık hiç
seros3535 kmomm Anladım özel aşılarını çocuk doktoru yapıyor da bu normal aşılarını hep sağlık ocağında yaptırıyordum teşekkürler
seros3535 flumazenil İzmirde yaşıyoruz yok 9 aylık olcak dediler ama okuduğuma göre bebek alerjik olunca yapmıyorlar mış kafam çok karıştı
50krsvertirreekk seros3535 bizde izmirdeyiz normal de 1 yaş aşısı kkk ama nüfus yoğunluğu olan illerde 9.aya çekildi zaten bebeğinizin yumurta alerjisi varsa doktor kontrolünde yapılır aşı ya da yapmazlar
nuroner seros3535 yapılıyor , hastanede gözetim altında yaptırıyorsunuz bizde izmirdeyiz. Alerji takbiinizi kim yapıyor? Ona danışın. Yumurta ve süt değeri kaç kanda?
seros3535 Gokturkmom Bizimkinde alerji çıktı malesef hem döküntü oluyor hem mukuslu kaka olarak çıkıyor kimi zaman istifra ediyor keşke yiyebilse
seros3535 nuroner Bizde test yapmadılar hiç sadece bahsetmiştim doktoruna sen yine yumurtayı vermeye devam et demişti ama iyi dediniz onu ben test yaptırayım laf üzerine alerji dedi semptomlardan dolayı
nuroner seros3535 bebeğiniz yumurta tüketebiliyorsa alerjisi yoktur alerjisi olsaydı şimdi allah korusun farklı şeyler konuşuyor olurdık . Çocuk doktorları alerjiden anlamıyor
pimpiriklianne43 seros3535 oğlum 9 aylik ebe aradı haftaya asisi var diye zorunlumu dedim evet Eylül ayında aşı takvimine girdi zorunlu dedi
seros3535 pimpiriklianne43 Anladım teşekkürler ben bi çocuk doktoruyla da görüşcem en kötü alerjiden dolayı
seros3535 nuroner İstifra ediyor ciltte döküntüsü oluyor kakası mukuslu çıkıyor ondan alerji dedi çocuk doktoru da randevu aldım şimdi alerji doktorundan
nuroner seros3535 mukus bir şey ifade etmez. Hangi doktordan aldınız? İzmirdeyim bende alerji doktorlarının çoğunu tanıyorum yardımcı olabilirim belki
seros3535 nuroner Çocuk doktoru alerji olduğunu söyledi ama dediğiniz doğru yani çocuk doktorunun dalı değil sonuçta tavsiye edebileceğiniz biri olursa çok memnun olurum şu anlık dokuz eylülden randevu aldım