Aysnrincii Çocuklarınız kaçıncı ayda bıraktı öğlen uykusunu uyumuyor doğdu doğalı doğru düzgün uykusu yok öğlen uyumayınca akşam daha hırçın oluyor şaşırdım kaldım şu an 31 aylık
Prensesannesi32 Aysnrincii 30 aylik olmak üzereyiz hala oglen uykusu yapıyoruz bunu kendide istiyor uyucam diyor uyumadigimizda da akşam üzeri 7 8 gibi mizil mizil hiç durmuyor ben hala devam ediyorum kendi ne zaman bırakmak isterse artik
seyma10 Aysnrincii benimki uyutmasan günduz uykusu uyumayacak bir kere de olsa gunduz uykusu yapsin diye salliyorum 17 aylik öğle uykusu oluyor bizde gündüz uykusu
naciyenaciye Aysnrincii canım oğlum 5 yaşında hala bırakmadı. Öğlen uyumayınca akşam üstü içinden canavar çıkıyor.
Aysnrincii PoppyDaNeer 9 9.30a uyutuyorum ama gündüz uyumadığı zaman gece uykusunda sık uyanıyor. Sizinki şu an kaç aylık ve kaçta uyanıp kaçta uyuyor
Aysnrincii Prensesannesi32 aynen akşam öyle oluyor ama uyumamak için direniyor gündüz uyumak istemiyorum diyor ben uyutmak istiyorum ama imkansız uyutamıyorum
Sadecezeynep seyma10 Tek uyku mu yapıyorlar gündüz benimkiler 20 aylık olacak hala iki uyku yapıyorlar bıraktırmak istiyorum ama olmuyor
PoppyDaNeer Aysnrincii 4 yaşını geçti ya bizim gece uyanmaları hep vardı ve hiç bitmedi😁 gece uykusunu daha erkene çekin, yorgun olunca daha iyi uyur büyük bir yalan çünkü yorgunken daha çok uyanıyorlar bence.
Tazeanne0134 Aysnrincii kızım 40 aylık özellikle de günler kısalmaya başladı başlayalı uyumak istemiyorlar 😂 abisi ile o yüzden ısrar etmiyorum akşamda en geç 9da uyumuş oluyorlar
tomrisinizi Aysnrincii iki yaşından sonra uyutamadım. Çalıştığım için kreşe başladı üç yaşındayken orda da uyumuyordu sınıftaki tüm çocuklar uyku odasında uyurken benim kız öğretmeni ile çene yapıyordu. Çocuktan çocuğa değişiyor bazısı böyle uyku düşmanı oluyor
Truelivingg Aysnrincii 29 aylık oğlum Sabah 8.30 - 9:00 uyanır Öğlen 13.30-14.00 öğlen uykusu ( 1.30 - 2 saat uyur) Akşam 21.00 yatağa girer 21.30 da uyumuş olur Öğlen uykusu bence gerekli gelişim için 🌸