minimomy Selamlar .. kızlar 2 iki ay sonra kızım 3 yaşına girecek Birkaç gündür sürekli kafasını kaşıyor şimdi inceleyince kafasında kabuklu yaralar var 😔😔 Ne olduğunu neden olduğunu bilmiyorum yaşayan varmı ? Yemesi çok düzensiz iştahsız bir çocuk
papatya0909 Superstar_00 kabuklu yaralar mıydı sizinde benim. Kızımda birden fazla var kabuklu yara sac dibinde?
papatya0909 Superstar_00 Bizim de hemen hemen bunun gibi biraz daha sert bir kabuk bizim bir de kabuk düştüğü zaman pembe deri gözüküyor saç derisi yara gibi
nazlicann00 Superstar_00 merhaba aynıs bizdede var ve geçmiyor ne yaptınız düzeldi mi acaba nasıl geçti neymiş sorun 🙏🏻
Superstar_00 papatya0909 Ben çocuk doktoruna götürdüm egzama desi bir krem yazdı merak edip prospektüsü ne baktım 9 yaş için yazıyordu ben de kullanmadım.
Superstar_00 nazlicann00 Merhaba çocuk doktoru krem yazdı prospektüsüne baktım 9 yaş üzeri çocuklar için yazıyordu kullanmaktan vazgeçtim cildiyeye randevu talebi oluşturdum cildiyeye randevu bulmak çok zor bir türlü randevu açılmadı her duştan sonra bakıyorum kendi kendine kabuklar deriden ayrılmaya başladı müdahale etmiyorum takip ediyorum sadece.
Superstar_00 nazlicann00 Merhaba bugun duştan sonra tekrar kontrol ettim artmış cildiyeye götüreceğim.