sev4141 Kızlar Park yatağımın içinde şu anlık yatak Yok kendim Yumuşak battaniyelerle yatak yaptım o yüzden mi çocuğum acaba onda yatmıyor
nura97 sev4141 bebeginiz eskiden sert yatakta uyuyorsa simdi yumusak battaniye koymussaniz ola bilir. Benim bebegim yumusak yatakta yatamaz mesela. O yuzden park yatagin da o sekil ayarladim ve bir iki gun zorlandi sonra alisti.
organikirmik sev4141 yani yatak yok battaniyede yatıyor özetle ben yatamam battaniyeyi serseniz altıma isterseniz 10 kat olsun.
Rabiiul sev4141 yatmaz çok normal siz yatarmısınız ? Normal bir yatak almıştım çok uyanırdı sonra yatak twiny aldım bu zamana kadar neden almamışım diye kendime kızdım
ummukerem Rabiiul bende twiny aldım ama benim yatağımda yatıyor bide terliyor çok kafası ama inatla benimle bizim yatakta uyumak istiyo🥲
Rabiiul ummukerem sizinle yatmak istediği için olabilir mi ? Alışmıştır belki 🤷♀️ terleme yapmadı bizde
ummukerem Rabiiul öyle zaten diş sürecindeki benle yatıyor 🫠 twiny terleme yapmadı canım zaten benim yatağımda terliyor alez var kendi yatağında terlemiyor ama dediğim zaten şu ‘terliyor de olsa benle yatsın istiyor’
ummukerem Rabiiul onun beşiğine sarkıp emziriyorum hareket etmesin uykuya dalınqca diye, zor oluyo ama ne yapalım analık