Yamans_mom_ Oğluma alabileceğim 9 aylıktan itibaren kullanılabilecek oyuncak önerisinde bulunur musunuz ? Eğitici olması önceliğim 😊
coldplayy Yamans_mom_ Banyo kitabı (Denizin Sesleri); 2,5 yaşında hala kullanıyoruz. Lego duplo, Fisher price; aktivite masası, eğitici tırtıl, ilk arabam. Bul-taklar, eva kitaplar; istediği gibi dişleyebilir. Balık avlama oyunu; 3 boyutlu olanı güzel.
Kitsu Yamans_mom_ ben çok ışıklı oyuncak tercih etmiyorum özellikle akşam mama yedikten sonra bir buçuk saat kadar oynarız yorulsun diye o dönemde de ışıklı oyuncaklarin fazla uyarıcı olduğunu düşünüyorum. Benimkinin favorisi 3lu priz, telefon kılıfı, poşet, süzgeç gibi şeyler olduğu için Montessori tahtasi yapmayı düşünüyoruz bu haftasonu
Yamans_mom_ Kitsu onu bende düşünüyorum ya . Aman dikkat edin . Benimki ıslak mendil paketiyle oynamayı seviyor. Geçenlerde paketin kapağını açıp içindeki yapışkanlı etiketi yuttu. Boğazında kaldı öksürüyordu öyle farkettik hemen hastaneye götürüyorduk kustu Allahtan çıkarttı . Kaşla göz arasında yapmadıkları şey yok. Kalbimiz yerinden çıkacaktı resmen
Kitsu Yamans_mom_ yeni fobim hayırlı olsun. Kafayı yiyeceğim ihtimalleri düşünmekten. Çok geçmiş olsun hem size hem bebisinize