Minikbirprenses Akıllı saat almak istiyorum kullanan arkadaşlar memnun kaldığınız marka varmı acaba tesekkurler
eemmyyy Minikbirprenses bütçeniz nedir bilemiyorum ama Apple alacak durumunuz yoksa youwatch öneririm. Bir dönem kullandım çok memnundum. Özellikleri beklentinizi karşılar die düşünüyorum .
maygirl Minikbirprenses xiaomi red mi watch 3 active kullaniyorum 1 yıldır.apple ilede uyumlu android ilede.. cok memnunum.şarjıni cok rahat 2 haftaya yakın kullaniyorum cogu zaman.
Minikbirprenses eemmyyy teşekkür ederim yok Apple bütçemizi aşar malesef huwaei düşünüyorduk fakat dhaa araştırma içindeyiz teskekur ederim söylediğini markaya bakayım konuşma vs varmı olması gereken ozrllik ne onuda bilmiyorum gerçi😂
eemmyyy Minikbirprenses 🤭☺️ çağrılar mesajlar düşüyor. Konuşma yapabiliyorsunuz, ekrana fotoğraf koyabiliyorsunuz. Birçok özellik war, benim beklentimi karşılamıştı 😊
kalu Apple Watch kullanıyorum memnunum ama şarjı 1 gün gidiyo hergün şarja takmak gerekiyor bende o durumu sevmiyorum olur olmaz şarj bitiyo
yagmurkokusu_ Apple Watch kullanıyorum Bence alırken titreşimde olmasına dikkat edin ben sessizde kullanıyorum telefonuma bu yüzden bildirim geldiğinde göremiyorum.