yagizsmom 3,5 aylık bebeğim sağ tarafı daha çıkık sol tarafı daha inik bakar kısınız3 gün sonra doktora gidicem ama ne yapmalıyım
Pembepremses24 yagizsmom Düzelir canım benim de öyleydi tek tarafa yatıyordu ne yapsam diğer tarafa yatmadı sonra kendi boynunu döndürmeye başladı düzeldi
Gul-42 yagizsmom duzelır dıyenlere bakma kafa yastıgı kullan ve tam tersı tarafa yatır yapmazsan duzelmez kendı kafamdan bılıyorum oglumdan bılıyorum gozle gorulmuyor ama hafıf kaldı tek taraflı yatardı zorla cevırırdım beklerdım kafa yastıgı kullandım hep
hazale966 yagizsmom sağ tarafına yatır canım sık sık yani çıkık olan kısma kafa yastıgı da kullan ama kullakları katlanmasın bu sefer kepçe olur. Bandana takıp yastıga yatır
cnngkdmr yagizsmom baya bi eğrilik var çok geç kalmadan sık sık tummy time yaptırın ve artık boynunu tutabiliyorduk sık sık kucağınıza alın kucakta gezsin oturunca zaten bi zaman sonra düzeliyor bide kafasını kendi çevirerek yatıncada düzeliyor bizde böyleydik geçti şükür ama biraz dikkatli bakınca belli oluyor
yagizsmom Pembepremses24 sizinki kaç aylık aslında daha çok sağına çeviriyor kafasını ama sol taraf düzleşmiş anlamlandıramıyorum çok
cihanm yagizsmom evet çocuk doktoruna gösterdim sürekli sol tarafa uyuduğu için sağ tarafa yatırmaya çalış dedi ama bebeğim sol tarafa alışmış daha önce sürekli sol tarafa uyuyordu dönüyordu ama bu aralar sağa da dönüyor çok şükür Doktor çok rahatsız oluyorsan beyin cerrahisine götür kask bandaj falan veriyorlar dedi ama götürmedim
tyugsug Pembepremses24 benimde böyleydi şuan sürekli sağa yatiyor 1 ayligiz qrtik daha çok dikkat ediyorum düzelir mi
Pembepremses24 tyugsug Düzelir canım bizim 4 aylıkken oldu düzelmicek sandım geçti çok şükür sen kafasını döndür ters tarafa uyurken ben ara ara öyle yapıyodum
yagizsmom cnngkdmr uyanık olduğu zamanlarda sırt üstü yatırmamaya dikkat ediyorum kollarının üstüne bırakıyorum oyuncak oynatıyorum uyurken de çıkık tarafa doğru çeviriyorum kafasını bakalım inşallah düzelir ya hep sırt üstü yatırdım öyle tavsiye ediyorlar diye kimseyi de dinlemedim ondan oldu heralde
Gul-42 esilaerzn ben 2. Aydan sonra basladım 6. Aya kadar baya duzeldı yol katettık kullanın gec olmadan bence deneyın denemedım demezsınız