defnekusum_ Merhaba arkadaşlar Kanguru almak istiyorum ama ne zamandan itibaren kullanılır bilmiyorum bebeğim daha 1 aylık sling düşünmüyorum kanguruyu kullanmaya başlayabilir miyiz bir de önerebileceğiniz kanguru var mı
edafra00 defnekusum_ merhaba , kanguruyu ilk 3-4 ay önermiyorlar kalça çıkıklığı ve başını tam tutamadığı için sling kullanımı daha uygun erken aylarda , ben slingi kullanamamıştım biraz zor geldi bana
nurzeyd06 defnekusum_ benimki 3 aylık başını tutmayı öğrenmeden kanguruya başlamayın dediler ama başlamak istiyorum bende
altay2123 defnekusum_ oğlum 3 ay 5 günlük ve ben haftalar öncesinden başladım kanguru kullanmaya asansör yok bebek arabasını indirmek çok zor oluyor benim için kanguruyla kalça ultrasyonuna götürdüm oğlumu gayet güzel oturmuş dedi doktor bir sıkıntı yaşamadim ebebekten almıştım baby plus
arwen14 Kalça ultrasonunda doktor ayına göre mükemmel oturmuş dedi. 2 aylıkken kullanmaya başladım yalnız kangurunun m şekli alıyor olmasına dikkat edin
hellololo Ayda kalça ultrasonundan sonra babyjörn marka kullandım çok memnundum fakat bel desteği olmadığı için ve bende de bel fıtığı olduğu için yenisini aldım ergobaby marka bel destekli olan ondan da çok memnunum şu an 5.5 aylık bebeğim