mervekndemir61 1 ay 20 günlük bebeğim öksürüyor ne gibi tavsiyeler sunabilirsiniz bilgi verir misiniz
Maran-21 mervekndemir61 burnu tıkalıysa burnunu temizleyin muhakkak sümük balgam varsa boğaza ciğere inmesin diye inerse bronşit olur öksürük olunca genelde inmiş oluyor ama öksürük başka sebebi var mı bilmiyorum götürün hastaneye derim
esiilaa mervekndemir61 eğer gercekten öksürüyorsa bu kadar küçük günlük bebeği direk acile götürmeniz gerekiyor ama arada sanki tozdan oksurme gibi yapıyorsa bu önemsiz tam olarak onu ayırt edin evde yapılacak bır sey yok bu kadar kucuk bebek ıcın
Mariposa mervekndemir61 cok kucukmus emziriyorsaniz bol bol emzirin, burnunu temizleyip serum fizyolojik damlatin ve odanizin nem ayarina dikkat edin. Gecmis olsun. Artar veya devam ederse tabiki doktora götürün. Gecmis olsun
ayaznannesi mervekndemir61 benim bebeğimde de vardı oda havasız kalıyormuş özellikle geceleri. ortam nemsiz olunca oluyormuş bende hava nemlendirici aldım beşiğinin arkasına koydum çok şükür geçti hâlâ kullanıyorum bize de iyi geldi
Sevah Bol bol emzirin Siz sarımsak tüketin Ve uyurken baş ucuna soğana 10/15 karanfil. Batırıp koyun geçmiş olsun
zehra5555 Sizi korkutmak istemem ama kesinlikle hastaneye gidin bir kere oksurmeleri bile tehlikeli 41 günlük bebeğimle bu sebepten bugün hastaneye yattık sadece bir kez öksürüyordu ve burnu tikwliydi