bgkrkmz svll1 1. Hafta da çağırmıştı yaranın kapanmasına icerde herhangi bir kanama sorun olup olmadığına bakıyolar
Pembepremses24 svll1 git genede ben gittim alttan bakmadı dikişim yoktu sadece ultrason la rahimde bişey var mı diye baktı
Kitsu Mutlaka gitmek gerekiyor. Önce bir hafta sonra. Sonrasında 40 kontrolüne. İçeride sargı bezi unutan bile duydum.
ebrtns svll1 benim 2.5 ay oldu doğum yapalı 1.hafta kontrole çağırdı doktorum özeldi ama önceki 2 doğumum devlette oldu onlar çağırmamisti belki özel ve devlet farklı olabilir.
betul97_ svll1 Normal doğum olması bir şeyi değiştirmez ki arkadaşımın içinde parça unutmuşlar doğumdan 1 hafta sonra tekrar hastaneye kaldırıldı
buselahmet ebrtns ben 12 gün önce normal doğum yaptım 10 gün sonra gel dedi ve bugüne randevu bulabildiğim için bugün gittim. Ultrasonla bakıyor dikişlerine bakıyor. Kesinlikle gidilmeli
happybaby61 svll1 muhakkak git canım benim plesantada parça unutulmuş kontrolde ortaya çıktı ilaç kullandım 1 hafta düşmedi sonra kürtaj olmuştum.
Minikbirprenses svll1 valla ben gittim ama karnımdan baktı bişey yok dedi alttan muayene etmesi bende sevindim bidhaa da gitmedim😂