Yagmur0606 Merveeofs bultak puzzle etkınlık setı bunları beraber yapıyoruz etkınlık setını makas kesmeyı falan ogrettım bultak yapboz kendı oyalanıyor uc dk ama ınanın uc dk kronometre bıle actım sadece uc dk ama ben yanına oturursam oynarız cunku oyun kurmayı gosterıyorum kendım konusarak oynuyorum benı ızlıyor ben odadan cıktıgımda kendısıde yapıyor ama yıne uc dk tek basına oynamıyor tek basına oyalansın ıstıyorsanız olmuyor
ballibadem_ Lolik 15 ay için de olabilir mi erken olur mu diye düşünüyorum ama alasım da var☺️ 18 eylülde a101e geliyor
Merveeofs Lolik ben de onları düşünüyordum ama kızımın odak süresi aşırı düşük onu daha çok oyalayacak bir seyler de olsun istiyorum ya
Lolik ballibadem_ erken olur ama alıp kenara koyun, yatırım 😂 çünkü çok uyguna geliyor. 2 set alın alacaksanız , 36 parçalık geliyordu sanırım çok az oluyor
ballibadem_ Lolik yatırım mantıklı evet😅 evet 36 parça geliyor ama önceden geldi aldık diyenler de var bulunur mu bilmiyorum
ballibadem_ Lolik ya tabii ama broşürde 18 eylül diyip 3-4 gün önceden satmak doğru değil sosyal medyada gördüm ben de böyle sattıklarını şimdi yarın gidip bakarım
Lolik Merveeofs bunla ilgili post açtım , aldığım 10-12 gün oluyor sanırım ve ciddi anlamda uzun süreli oynuyor. Eşim bile iyi ki almışız dedi😄 Çocuğunuzu tanırsınız lego tarzı oyuncakları seviyorsa buna bayılır sevmiyorsa hiç almayın.
Merveeofs Lolik yanii dediğim gibi oynar ama odak süresi çok düşük enn fazla 5, hadi taş çatlasın 10 dk bakar sadece 🤷🏻♀️🥲
Lolik Merveeofs o zaman çocuğunuzun ilgisine göre kendiniz bulacaksınız ya da ona seçtireceksiniz🤷🏻♀️
Merveeofs Yagmur0606 makasla uğraşmayı kızım da cok seviyor hatta tamamen plastik olanlardsn uçları değişebilen setlerden aldım farklı kesim stilleri oluyordu amaa sürekli kırıyor istemeden artık son kırışında yeter dedim daha almak yok madem güzel oynamıyorsun daha da almadım.. birlijte zzten oynuyoruz vakit geviriyoruz ama dediğiniz gibi artık biraz da kendi oyalansın istiyorum onun için bir şey arıyorum açıkçası