Tesmert Kızıma kehribar kolye almak istiyordum görsel olarakda çok beğeniyorum bi umut belki diş ağrılarına iyi gelir dedim ama bir arkadaşım alma ben vereyim dedi kullanılır mı merak ettim tam bilmiyorum ama nötrlenmesi gerekiyor enerjisi falan geçetmi belki bir çoğunuza saçma gelicek ama merak ettim
alpmila Tesmert oğluma kullandım diş sancısı ateş salya vs hiç yaşamamıştık aynısını kızıma taktım hiç banamısın demedi
acimavi Tesmert 1 gece toprağa gömüp beklettiğinizde, bu mümkün değilse 1 dk boyunca akan suyun altında tuttuğunuzda nötrleniyor. Ama ben yine de başkasının taktığını takmak istemem🫤
kaderaa4 Tesmert bir gece toprağa gömüp bekletin ardından eldiven yardımıyla temas etmeden takın ki sizin enerjinizden etkilenmesin kendi enerjisi olsun ben yeni almıştım yine de bu şekilde yaptım
1momm2baby Tesmert bende oğluma almıştım asla taktırmadı 5 dk vs ancak bende onu bu bebeğime takabilir miyim diye düşünüyordum 🫠
maviev35 1gece toprakta ya da su da bekltip kullanabilirsiniz. Diğer kişinin enerjisi toprağa ya da suya karışmış olur.
Kitsu Takmayın ya. Çok tehlikeli. Kopabilir, yutabilir, bir yere takılabilir. Diş ağrısına da iyi falan gelmez hurafe
blueberryyy__ Tesmert direkt kullanıldığında enerji geçiyormuş, toprağa koyun diyorlar. Ben aldım 2 hafta oldu takıyor psikolojik mi bilmiyorum ama bir etkisi olduğu kesin
eymenku Tesmert kehribar değil de başka bı doğal taş bileklik kullanmıştım onu satan abla bana arada bir akar suyun altında yıka eğer başkası dokunursa eline alır bakarsa falan o zamanda çiçek toprağına göm demişti ama kaç gün bekletmem gerektiğini unuttum