kaanaras2025 1.sinif çocuğum için çelik yemek termosu önerisi olan var mı ???? Sıcak tutacak ve yiyecekler bozulmayacak
patlakprezervatif kaanaras2025 civilde var. En üst kısmında kendi kaşığı ve çatalı için bölmesi de var.
kaanaras2025 beybitolat Stanley gibi istemiyorum iki üç bölmeli olanlardan Hatta bazilari iki katlı oluyor sabah ve öğlen yiyeceklerini koyabilmeliyim
kaanaras2025 patlakprezervatif vardır elbet Trendyoldada çok var ama dediğim gibi marka ve memnuniyet arıyorum
patlakprezervatif kaanaras2025 ben A101den aldım eşimin kahvaltısını hazırlayıp koyuyorum. Çelik ama tek bölmeli sorarsan memnunum. Civildeki gördüklerim de ona benziyor almadan önce denk gelseydim net oradan alırdım tek bölmeli olmasına rağmen pahalıya almışım onlar uygundu
kaanaras2025 patlakprezervatif civildeki güzel dediğinizin markasını hatliyor musunuz Şuan bir kaç çeşit var
kaanaras2025 Trendyoldan temiz marka aldım (kitchen life ) Üstü desenli falan olunca çocuk onu beğendi Evde denedim sıcak su koydum 2 2 bucuk saat ılık tuttu ama bana 4saat muhafaza eden lazimdi