begonvil00 Kızlar bebeğime uyku tulumu alacağım 2.5 tog çok mu kalın olur beşiği de peteğe yakın kışın çokta soğuk olmuyor evimiz
birerkekbirkizannesii begonvil00 çok kalın canım ev zaten peteklıyse ayarlanır 22-24 arası 1 tog yeter 2.5 olan 16 derece ıcın çocuk mafolur bu arada lc ürünleri var normal tulum gibi diğer türlü çocuk ıcın uygun degıl bence
beyemrr @Baharttttt @PoppyDaNeer @dr_oetker @minikkurttt torba tipi olanlardan mı kullanıyorsunuz yoksa ayaklı olanlardan mı? Bebeğim 4 aylık bir türlü karar veremiyorum
dr_oetker beyemrr torba tipi olanlarda asla rahat edeceğini sanmıyorum 4 aylık bebek dönmeye başlar rahat edemez icinde. Normal olsun
PoppyDaNeer beyemrr Torba tipli olanlar rahatsız. İlk onu denemiştim ama ayaklarını rahat oynatamadığı için çok uyanıyordu sonra ayaklı olana geçtim.
beyemrr dr_oetker bende alt kısmı geniş rahat eder diye düşünmüştüm ama arada kalmıştım, teşekkür ederim ☺️💖
beyemrr @dr_oetker birde lcw ürünleri çok beğenilmiş bende iki tane görselinden beğendim ama içerik kısmında dolgusu %100 polyester yazıyor. İlla pamuk mu olması gerekir hem dolgu, hem astar, hem ana malzeme %100 Pamuk ama dolgu kısmı polyester
Yorgun_mom zencefillikurabiyeadam benim elimde var 1.5 tog, ikinci el almayı düşünürseniz son postuma bakabilirsiniz 🌸
pembelianne_ ben 2.5 tog giydiriyorum ama odasini serin tutuyorum gecen kisi boyle gecirdik cok rahatti