aysem1205 Kızım 4 aylık uykusunda sürekli yüz üstü dönüp ağlıyor. Derin uyurken bile birden dönüp kafasınj kaldırıyor sonra uyandığı için ağlıyor neden yapıyor bunu
bebeklihomee aysem1205 benim oğlumda aynıydı beş aylık oldu hala yapar arada. İlk dönmeyi öğrendiği zaman 1 hafta uyumadık uykusunda dönüp kendini uyandırdığı için sonra kendi kendine vazgeçti
mamylatte aysem1205 az önce aynısını yaptı bebeğim biz geç dönmeye başladık Şu an 5 ay 26 günlük hala dönmeye çalışıp uyanıyor Geri bir oraya bir buraya döndere döndere rahat ettiği pozisyonu bulup uyumasına devam etmesini sağlıyorum
mamado aysem1205 benimki 9 aylık artık oturarak ağlıyor 😂 refleks olarak yapıyorlar sonra kendilerini uyandırıyorlar sanırım
Minikalbim kaderberkk aysem1205 oturmayı öğrendiği öğrenmeye başldığı için gündüz öğrendüği davranışleı gece de yapıyor bu yüzden kalkıp oturuyor ama okadar illet bi durumdu ki bende aklımı yirtirecektüm uyku yok düzen yok kendi kendine bırakıyo hiçbi derdi yok emin olun kendi yapıyo kendi kendine de bırakıyo çok değişikler bizimkide dern uykudayken arkanı döndün yatıcan kalkardı
kaderberkk Bebeğim 6 aylık aynı dertten muzdaribim çözümü yok muuuuu kendi kendini uyandırıp ağlıyor ayağımda sallıyorum uyuyor beşiğine alıyorum dönüp uyanıyor
birmommy aysem1205 benim bebeğim de öyle 4.5 aylık şuan iki yanına yastık koyuyorum beşikte işe yaradı yan dönebiliyor sadece şimdi