zehraco Bugün bebeğimin dört üncü ay aşısını yaptırdık ama sabahtandir çok huyusuz ve ateşi var 38 derece normal mi
adakin zehraco banyo yaprıtın calpol vern bir çay kaşığı zaten eşıyı yapan kişi söylemiştir muhakkak. Çok normal aşıdan sonra 38 hatta 38,5 yarına bir şeyi kalmaz 💕
gizem1111 zehraco evet bizde de çok huzursuzluk huysuzluk olmuştu ateş için ben calpol vermiştim hemşirenin tavsiyesiyle
a_ne00444 zehraco aşı olduğu için duş aldırmayın soğuk kompres yapın alnına kolum Lti bacak eklemlerine ateş düşürücü verin hem ağrısına iyi gelr
a_ne00444 zehraco cuma günü 5 ay aşısı olduk yok böyle bir ateş ağlama huysuzluk ateşi 41 gördük fitil kullandım ilk kez
cnsclknhr Aşı ateş yapıyorlar bazı bebeklerde normal soğuk kompres uygulayın 38.5 olursa ateş düşürücü verin banyo yaptırabilirsiniz
gozelll Benim de bebeğim 4 aylık aşısını yaptırdık huysuzlandı ağladı ateşi fazla yüksek değildi ama ben yine de parol verdim banyo yaptırmayın dediği için yaptırmadım iki gün sabah akşam parol verdim iyi geldi çok şükür iki gün sonra geçti zaten
ozdenizzz zehraco benim ikizlerim var biz de aşıyı geçtiğimiz hafta olduk bir kızımda yapmadı diğer kızım da yaptı eller ayaklar buz vücud yanıyor o da iç ateşle alakalı sanırım carpol verdim doktorunuz nasıl size uygun gördüyse o şekilde ateş 38 olduğun da 4 saatte 1 verebilirsiniz fakat bana doktorum dedi ki ateş düşürücü verdin ateş düştü 1 saat sonra ölçtüğün de yine 38 ise inatçı ateştir gel bana gözük dedi.
yogurtlupilav zehraco bende bugün yaptırdım ateş normal calpol verin 38 görürseniz dediler. 1 çay kaşığı kadar. 4 saate bir verebilirsiniz en fazla. Düşmüyorsa doktora götürmekte fayda var daha çok minikler.