lovelybabyman Merhaba arkadaşlar , oğlum 3 aylık bebek arabası olarak oto koltuğu takılarak kullanıyorum , uçağa onu alıyorlar mı kapıdan yoksa tamamen katlanan puset mi olmalı ??
maybeybi lovelybabyman her şekilde uçağa kadar götürebiliyorsunuz ordan alıp bagaja gönderiyorlar inincede kapıya kadar getiriyorlar
annemmm11111 Yo hayır ne model olursa olsun alınır siz uçağın kapısına kadar götürün katlayın bırakın onlar alıyor zaten
lovelybabyman maybeybi sanırım hepimizin sorusuna en net açık cevap sizden gelmiş çok teşekkür ederim
annemmm11111 lovelybabyman uçağın son kapı kısmına kadar götüre bilirsin zaten uçak içinde sana bebiş için kemer veriyorlar pusete gerek kalmıyor hem kucakta daha güvenli oluyo zaten
lovelybabyman annemmm11111 aynen ben şeyi merak ettim oto koltuğu olarak kullandığım için kabine alıyorlar mı diye de bagaja gidiyormuş öyle yazdı arkadaş
maybeybi lovelybabyman geç gördüm kusura bakmayın puset olarak el bagajı kısmınada koyabiliyorsunuz ölçüleri uyuyorsa. Her havayolu şirketinin ölçüleri farklı olabiliyor arayarak öğrenebilirsiniz ama başüstü bagajında kalabalık yapmaya ve kendinize eziyet etmeye hiç gerek yok. Ben puset halindeykende direkt vermiştim tabi arabanız gerçekten kabin boysa vermeyin