Valide-Ayse-Hafsa-Sultan @Meri-Mel @ZeydsMom @cLearQueen @[silindi] @Tatlican @gizememre @Mariposa @Gunesnil_23 @MamaUygarVibes @LadyGaddar @Dedektifgadget Eveeeet liste bu kadar aklıma gelmeyenler vardır elbet. Sizsiz bir forum düşünemiyorum 😀
Gunesnil_23 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Hahha teşekkür ederim ama bence hepimiz iyi ki varız hepimiz farklı farklı renk katıyoruz 🥰😘
SooMin Valide-Ayse-Hafsa-Sultan normalde böyle etiket işlerine girmem ama bana faydaları çok oldu sağ olsunlar, her ihtiyacım olduğunda burada destek atanlar olmazsa olmazlarım ❤️ @Mariposa @lAmMelodi @Gryffindor
SooMin Dondurmalikahve Yaaa çok haklısın ben olsam bende üzülürdüm ama özellikle en son posttan dolayı aklımda kaldılar diğeride real arkadaşım gerçekten senin desteğin çok özeldi hakkını helal et çok üzüldüm üzdüğüm içinde ayrıca 🙁 iyiki varsın ❤️❤️❤️
Dondurmalikahve Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Bilgim ve tecrübem olduğu her konuda yardımcı olmaya çalışırım çünkü herkese daha bugün upuzun bir yazı yazdım çünkü yardım etmeyi seviyorum
alinmom Bana göre olmazsa olmazlar👇🏻😊 🫶 @allwrite @Hazom @Dondurmalikahve @Kitsu @Teletabianteni @barbiee_ @[silindi] @Meri-Mel @Mariposa @maygirl @MamaUygarVibes @[silindi] @[silindi] @Bade38 @gizememre @Gunesnil_23 @goldengate @Pirasalipuding @ElisaMom_ @[silindi] @pogacayanaginannesi @patlakprezervatif @princessmom_ @LezizeNine @[silindi] @sek_kahve @coldplayy @canan6668 @simseklivekalpli @MoonCrystal @Gokturkmom @Elfgrn
Gamzelikiz_34 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan"#p37064951 @Hayallerhayatolsa @MutluPrensesAnnesi @asellmiihramom @perla_ @canan6668 bir çok kişi daha da var onlar kendini biliyorlar😍💖🥰🫶🏻