yildiz-alp2024 fiyat performans ürünü dediğiniz beğendiğiniz şarjlı süpürgeler neler robot da olabilr Dyson disinda
ollaluna7 yildiz-alp2024 robot olarak xiaomi vacuum mop pro şarjlı olarak da heifer quiclean pro kullanıyorum ikisinden de çok memnunum
Bebegimm1 yildiz-alp2024 bende ikisi arasında kalmıştım ve süpürmeye zaman ayırmak istemediğimi anladım ve robot aldım onu aldıktan snra kablolu süpürgeyi kullanmadm bile doğru dürüst evde bi yüküm daha azaldı robot düşünürseniz gücü yüksek olanlara bakın mutlaka
kanalizzze59 yildiz-alp2024 robot süpürgem var şarjlım var Robot xiaomi Şarjlıda bosch unlimited 7 ikisindende aşırı memnunum
myldrmlina yildiz-alp2024 ikisinin de amacı farklı bence ya. Ama şöyle ki ben her gün evi toplarım robot çalıştırırım genel temizliği haftalık yapıyorum hatta bazen uzayabiliyor. Robot süpürge günlük çalıştığı için yerler hep tertemiz. Dik süpürge de işimi çok kolaylaştırıyor kablo derdi olmadığı için ve kol yormuyor
yildiz-alp2024 Bebegimm1 muftak için istiyorum aslında hemen süpürmek için. en cok orası kirleniyor o yuzden
yildiz-alp2024 myldrmlina robota biraz uzağım galiba. oda şu yüzden halı kenarlarini tam alamıyor. birde sandalye, tabure, sehpa, ıvır ziviri kaldırmak gerekiyor. ben elimin altında hemen olsun diye dikey Süpürge daha kolay gibi geliyor.
ikikereanne_ yildiz-alp2024 iyi bir robot mutlaka sart gozunuz arkada kalmadan isini yapar . Temizligide icinize siner. Dyson v8 alirsanizda yillarca performansi dusmeden kullanirsiniz onun fiyati uygun cunku.