atarepla Alanlar aktif kullanıyor musunuz çocuklar seviyor mu? Oğlum 1 yaşında erken mi sizce? Bir de 750 TL’ye de var 5 bine de var. Çok fark ediyor mu sizce ortalama bir şey alsak?
Rabiiul atarepla kızım 4-5 aylıktı sanırım aldığımda geçen haftalarda kurdum hevesle marka gerekiyo markasız tam oturmuyor vidalar o yüzden tam kurulum sağlayamadım sağa sola çok gidiyor şuan ama kızımı koydum içine sevdi oturdu kalktı inmeye çalıştı tek sorun mutfağım çok küçük onu koyunca geçişim kapanıyor 🥹 e bebekten minare markasıydı galiba aldığım indirime girmişti 700 küsüre almıştım , kızım şuan 14 aylık
1pekmom_ atarepla ben 1yaşında almıştım ara ara kullanıyordu suan 2.5yaşında çok aktif kullanıyorum özellikle mutfakta işimi çok rahatlatıyor, o kulede oyuncak bıcak meyvelerle yemek yapıyor bende kendi yemeğimi 😂 o zaman 1000tlte almıştım trendyoldan gayette sağlam
atarepla Rabiiul Ben de Trendyolda buldum 1300e yorumlara iyi sağlam demişler onu alacağım. Ama bu 5 binlikler ekstradan ne yapıyor onu anlamadım
Rabiiul atarepla 5 binlik hiç görmedim açıkçası 🥹 ben vidaları tam oturtamadım ama sağlam bende girdim içine taşıdı beni 😆