byznur202_ Bebeğim 14 aylık ek gıdada zayıf kaldığımız için hala mamaya sık devam ediyoruz doğduğundan beri sma kullandık artık değişrmeyi düşünmüyorum hipp nasıl bir yılın üstüne mama geçişi nasıl olur bilenler yazabilirmi lütfen
rabiaikde byznur202_ mama değişim konusunda fikrim yok ama biz hipp keçi sutlu kullanıyoruz ama kilo alimimiz çok az bende değişmek istiyorum aslında mamayi
gizememre byznur202_ benim kızım 1 yaşında doğduğundan beri hipp organic combiotic kullanıyorum çok memnunum kilo alımı va
byznur202_ rabiaikde bizim mamamız çok iyi kilosuda çok gizel ama eşim bazı sebeplerden değiştirmek istedi o yüzden yoksa ben çok memnundum sizde smayı deneyin isterseniz😄
gokce3535 rabiaikde hipp mamalar çok şeker içermediği için çok aldırmıyor benım oğlum 17 aylık doğduğundan beri kullanıyoruz diğer arkadaşlarım boş şişti yani farklı mamalardan
rabiaikde byznur202_ bende keçi sutlusunu herzaman bulamadığım için hipp combiotic e geçtik bakalim nasıl devam edecek
gokce3535 rabiaikde evet çok haklısınız benım oğlumda kilolu degıl ama saglıklaeı yerınde olsun yeterlı