aysimayldzz Merhaba arkadaşlar bebeğim sekiz aylık ve hiç bir şekilde üstünü örtmüyor havalarda sogumaya dönmüsjen uyku tulumu alma arayısına girdim kullandiginiz memnun kaldığınız bir marka var mı ?Alirken kaç tog ne ye göre aldınız
sadeturkkahvesi11 aysimayldzz bizim odamız 23 24 derece oluyor ben e bebeğin 1 tog uyku tulumunu aldım içine sadece zıbın giydirip yatırıyordum geçen kış öyle geçti çok rahat ettim bu kış yine alıcam
berrakhsmnlr aysimayldzz bende 6 aylıktan beri uyku tulumu kullanıyorum üstünü örtmediği için bide boğulur battaniyeyle diye korktuğum için oda ısısı 22-23 oluyor Kidzze marka öneririm çok kaliteli 1 tog alıyorum her yaş için stokladım valla
Pamukhanim_ aysimayldzz ben LCW kullandım geçen yıl bu yıl yine aynı 1 tog ve 1.6 tog var evde bu yıl 1 tog aldım 22-23 dereceye yeterli geliyor
defnesmom3 aysimayldzz uyuduğu oda serin olduğu için 2,5 tog almıştım fiyatlar her yerde aynıydı 2,5 tog en kalın o zaman ebebekte vardı diğer mağazalarda 2 tog vardı uyuduğu odanın o da sıcaklığına göre alınıyor
skarabey aysimayldzz odanızın sıcaklığına göre değişir eviniz soğuksa eğer 1.5 belki 2 tog alabilirsiniz ama 22-23 dereceler için 1 tog yeterli olur içine de zıbın giydirirsiniz.